RING OSS - 021-372 47 70

Solfilm Västerås

RING OSS - 021-372 47 70

Om oss

Vi använder olika folie och film för att förbättra bilar, som här med solfilm i Västerås, på en racerbil.

Välkommen till JW Solfilm & Reklam! Vi är er specialist på solfilm i Västerås. Vårt företag har under många år specialiserat sig på självhäftande folie och film av alla de slag. 

Kontakta oss – vi är proffs på klistermärken sedan 2009.

Solfilm i Västerås

Hos oss vänder sig kunder dagligen för att sätta en personlig prägel på sitt fordon. Låt oss tona era bilrutor för ett behagligare klimat i kupén, minskad insyn och sportigare utseende på din bil. Ni behöver inte vända er långt bort utan vi har faktiskt solfilm i Västerås redo att monteras, pris från 3 295 kronor.

Vår personal är utbildad inom samtliga material och använder endast av skyddsfilm från Hexis och 3M. När ni anlitar oss för solfilm i Västerås lämnar vi givetvis garantier enligt respektive tillverkares rekommendationer. 

Vi använder 3M som leverantör.               Vår personal är utbildad och certifierade enligt Hexis.              Vi använder även Hexis för vår solfilm i Västerås.               

Våra övriga tjänster 

Av oss får ni en personlig bil med snygg finish. Förutom att vi monterar solfilm i Västerås så har vi ytterligare tjänster som förbättrar ditt fordon i Västerås.

Vi utför: 

  • Foliering, Wrapping
  • Stenskottsfilm/lackskydd
  • Solfilm
  • Bildekorer

Vill ni fräscha upp er bil? Kontakta oss – vi hjälper er med en snygg finish och solfilm i Västerås.