RING OSS - 021-372 47 70

Solfilm Västerås

RING OSS - 021-372 47 70

Foliering

Vi erbjuder solfilm i Västerås men också foliering som här på en röd porsche.

Är du less på din bilfärg? Det kan kännas som ett kostsamt steg och stort ingrepp att lacka om bilen. Vi erbjuder både ett snabbare och billigare alternativ, nämligen foliering.

Foliering av fordon

Vårt företag erbjuder en rad tjänster förutom solfilm i Västerås. I över 10 år har vi specialiserat oss på att byta färg på bilar med hjälp av folie. Vi vänder oss till alla slags kunder oavsett om det är en privatperson som är ute efter en exklusiv finish eller företag med transportbilar som vill byta färg. Vi tar även på oss uppdrag för foliering av tävlings-, företags- och bruksbilar. Vi lovar att du kommer att bli nöjd.

Kontakta oss för att boka foliering – priset varierar beroende på bilmodell och folieval.

Använder kända leverantörer

Vårt företag använder uteslutande kvalitetsfolier från de kända tillverkarna Hexis och 3M. Vi har jobbat med dom under lång tid och utbildat oss hos respektive tillverkare. Anlitar du oss för foliering av ert fordon ska du även känna er trygg med vårt arbete. Vi lämnar alltid garantier på vårt arbete i enlighet med våra tillverkares rekommendationer. Om du skulle vilja ha andra kulörer från andra erkända leverantörer så hjälper vi dig såklart även med det. Vi har bra kontakt även med dem.

Behöver du även solfilm i Västerås till ditt fordon? Vi har ett stort sortiment av solfilm för alla slags fordon och monterar gärna det samtidigt åt dig som vi utför er foliering.

Kontakta oss för att boka foliering eller solfilm i Västerås åt ditt fordon! Vi ordnar alltid ett bra paketpris om du vill boka in flera jobb samtidigt.